rrethana & rrethina

Kritikë dhe Aktivizëm

Arkiva Kategorie: Ligj

Shërbëtori më besnik i njeriut pronar

Shënime paraprake për një trajtim të instrumentit të dhunës konservatore-reaksionare Arbër Zaimi Burroughs: Sa më pak qen të kem përreth, aq më mirë. Nuk më pëlqejnë qentë. Nuk më pëlqen … Vazhdoni leximin

Vlerësojeni këtë:

29 Mars, 2017 · Lini një koment

EULEX-i qëndron përmbi çdo dyshim

Arbër Zaimi Nga një anë mjerimi e varfëria, nga ana tjetër pandëshkueshmëria e derrave të pangopur, Kosova është bërë e pajetueshme. Shumëkënd kjo situatë e vë përballë një dileme të … Vazhdoni leximin

Vlerësojeni këtë:

26 Nëntor, 2014 · Lini një koment

Reforma në Arsimin e Lartë

Jani Marka Do përpiqem të jap disa mendime rreth draftit të reformës në Arsimin e Lartë, jo vetëm si pedagog (apo aktor i interesuar, siç mund të shprehesha ndryshe), por … Vazhdoni leximin

Vlerësojeni këtë:

14 Maj, 2014 · 3 Komente

“Kjo zonjë protestoka shumë”

Kosova dhe Kthimi te Etika në të Drejtën Ndërkombëtare Martti Koskenniemi    Shumica e juristëve ndërkombëtarë e miratuan bombardimin e Serbisë prej anëtarëve të aleancës atlantiko-veriore në 1999. Por, po … Vazhdoni leximin

Vlerësojeni këtë:

15 Shkurt, 2013 · Lini një koment