rrethana & rrethina

Kritikë dhe Aktivizëm

Arkiva Kategorie: Kosova

Adem Jashari: 7 marsi dhe 28 nëntori

Arbër Zaimi Sigurisht që është rastësi biologjike që Adem Jashari lindi në datën 28 nëntor. Po ashtu është koincidencë e rrethanave që ai ra në datën 7 mars, pas dy … Vazhdoni leximin

Vlerësojeni këtë:

6 Mars, 2015 · Lini një koment