rrethana & rrethina

Kritikë dhe Aktivizëm

Arkiva Kategorie: Histori

Shërbëtori më besnik i njeriut pronar

Shënime paraprake për një trajtim të instrumentit të dhunës konservatore-reaksionare Arbër Zaimi Burroughs: Sa më pak qen të kem përreth, aq më mirë. Nuk më pëlqejnë qentë. Nuk më pëlqen … Vazhdoni leximin

Vlerësojeni këtë:

Mars 29, 2017 · Lini një koment

Trashëgimia e Malcolm X

Ahmed Shawki Malcolm X vdiq para 52 viteve, pikërisht në kohën kur po lëvizte drejt ideve revolucionare që e sfidonin shtypjen në të gjitha format e saj. Përktheu Lisjan Perolli … Vazhdoni leximin

Vlerësojeni këtë:

Mars 18, 2017 · Lini një koment

Adem Jashari: 7 marsi dhe 28 nëntori

Arbër Zaimi Sigurisht që është rastësi biologjike që Adem Jashari lindi në datën 28 nëntor. Po ashtu është koincidencë e rrethanave që ai ra në datën 7 mars, pas dy … Vazhdoni leximin

Vlerësojeni këtë:

Mars 6, 2015 · Lini një koment
Reklama