rrethana & rrethina

Kritikë dhe Aktivizëm

Arkiva Kategorie: Prozë

Para Ligjit

Franz Kafka Para Ligjit rri bën roje një portier. Te ky portier na vjen një burrë nga fshati, i cili lyp të hyjë në Ligj. Por portieri i thotë se … Vazhdoni leximin

Vlerësojeni këtë:

19 Shkurt, 2017 · Lini një koment