rrethana & rrethina

Kritikë dhe Aktivizëm

Arkiva Kategorie: English

The new obscurantism

Artikulli i mëposhtëm është shkruar për portalin ballkanik Bilten. (Shën. red.) Arlind Qori It’s not a matter of philosophical or humanist connotation of the term. It is about a blunt … Vazhdoni leximin

Vlerësojeni këtë:

Janar 7, 2015 · Lini një koment

Dancing in Kosova

Boiken Abazi This year a new documentary titled Dancing in Jaffa debuted to international acclaim and won awards in some international film festivals. It tells the story of dozens of … Vazhdoni leximin

Vlerësojeni këtë:

Nëntor 30, 2014 · Lini një koment
Reklama